Wednesday, 4 May 2011

Boeuf Bourgignon Recipe



This is so hearty and healthy, I absolutely love this.  Cut 500g gravy beef into cubes and fry in hot pan with paprika, black pepper and mustard power.  Once browned, put into pot.  The fry the carrots, potatoes, celery, garlic, onions until all browned with a bit of cornflour.  Pour it all into the pot and pour in 2 cups of red wine and water to cover most of the ingredients.  Simmer for 3 hours.  Look, how beautiful is this!

Este plato es tan robusto y sano.  Me encanta!  Corta 500g de carne de ternera en tacos y frie en aceite caliente con paprika, pimienta negra y polvo de mostaza hasta que sea doradito, y luego metelo en una olla.  Frie la zanahoria, patatas, apio, ajo, cebolla hasta doradito con a poco de harina.  Viertelo todo en la olla y cubre con 2 tazas de vino tinto y agua para casi cubrir los ingredientes.  Cuece a fuego lento por 3 horas.  Mira, qúe maravilla!

No comments:

Post a Comment